TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

Iedereen behandelen als een topsporter, dat is voor ons de weg naar optimale vitaliteit. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen. Zowel particulieren als het bedrijfsleven. Iedereen binnen TRIAS haalt zijn of haar voldoening uit het vooruit helpen van een ander. Want optimale vitaliteit is iets waar iedereen gelukkig van wordt.

Onze behandelmethode komt voort uit de topsport. Het is een intensieve behandeling gericht op de oorzaak van het probleem en de behandeling van de klacht. Net zo belangrijk als de juiste curatieve zorg, is het voorkomen van problemen oftewel preventieve zorg. Gezond en vitaal zijn en blijven is iets waar je altijd mee bezig moet zijn. Zelfstandig of af en toe met de hulp van een ander.

TRIAS werkt met een multidisciplinair team. Op de locatie van TRIAS in Centrum voor Gezondheid Vitalis kunt u terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie en kaakfysiotherapie. Daarnaast is er iedere week een orthopeed die spreekuur houdt bij TRIAS.